Hlavní navigace

Innoware vstupuje na trh v ČR

17. 6. 2008

Sdílet

Přední ukrajinská konzultační společnost Innoware, specializující se na implementace systémů řízení podniku na bázi produktů společnosti Microsoft, otevřela pobočku v České republice

příloha_ovladnete_sva_data

Innoware, přední ukrajinská konzultační společnost specializující se na implementace systémů řízení podniku ERP a systémů pro Projekt Portfolio Management (PPM), založených na produktech společnosti Microsoft, a dále na nasazení správní evidence finančního výkaznictví (IFRS/GAAP), otevřela pobočku v České republice. Během následujících tří let se Innoware CZ chce počtem implementačních projektů vyrovnat své mateřské firmě, která jich ročně realizuje dvanáct až patnáct. Mezi strategické cíle společnosti patří rozšíření aktivit do dalších zemí regionu střední a východní Evropy (CEE) a do USA.

„Společnost Innoware přináší na český trh pokročilá řešení, která místní firmy aktuálně poptávají. Perspektivní se jeví především řešení IW Project Portfolio Management pro projektově řízené organizace, jehož síla spočívá v propojení ekonomického systému Microsoft Dynamics se sadou našich nástrojů pro projektové řízení, a dále pak komplexní řešení LS Retail, které spolehlivě pokryje široký rozsah služeb požadovaný nejaktivnějšími hráči na poli obchodu”, řekl Jaroslav Salva, ředitel divize podnikových informačních systémů Microsoft Dynamics.

- - Jan Šplíchal

Byl pro vás článek přínosný?