Hlavní navigace

ISO pro AEC

1. 4. 1999

Sdílet

Brněnská společnost AEC získala, jako první firma v oboru šifrovacího softwaru u nás, certifikát ISO 9001. Jde o so...


Brněnská společnost AEC získala, jako první firma v oboru šifrovacího softwaru u nás, certifikát ISO 9001. Jde o soubor pravidel pro činnost firmy, která mají zajistit kvalitu práce.


Internet Tools
Francouzská firma ACI, autor na platformě nezávislé databáze a nástrojů pro rychlý vývoj aplikací 4th Dimension (4D), oznamuje uvedení Internet Tools od společnosti Pacific Data Management (PDM). Internet Tools obsahují rysy, které zahrnují vestavěný TCP/IP a funkce Internetu do aplikací 4D, včetně služeb elektronické pošty, FTP a přímého zacházení s TCP.


Entera 4.2
Inprise oznámila zahájení dodávek produktu Entera 4.2, nového hlavního upgradu middlewaru na bázi RPC, určeného pro podniky vytvářející celopodnikové distribuované aplikace velkého rozsahu. Entera 4.2 poskytuje větší podporu produktu DCE-CORBA Bridge firmy Inprise, vyšší spolehlivost databázového serveru, nové zabezpečení na Internetu (firewall), obohacené programování Java a zvýšení výkonnosti transakčního serveru.


PhoneMan česky
Společnost Ramert připravila českou lokalizaci programu PhoneMan pro PSION S5. Jedná se o software pro komfortní správu mobilního telefonu z intuitivního uživatelského rozhraní PSION S5. PhoneMan umožňuje číst a psát SMS zprávy, upravovat telefonní seznamy a nastavovat parametry telefonu.


Sybase
oznámila dostupnost svého Adaptive Serveru Enterprise na platformách Sun, HP, IBM a 64bitové platformě Compaq/Digital. Nová verze podporuje transparentní migraci z 32- na 64bitové platformy, bez nutnosti změn v databázích či aplikacích, což organizacím dovolí bez dlouhého otálení využít výhod "64 bitů".


Norton Utilities 4.0
Symantec uvádí Norton Utilities 4.0 - novou verzi nástroje na řešení systémových problémů. Co nového přinesl se brzy dozvíte v připravované recenzi.


Inprise
představila produkt, do nějž v současnosti vkládá největší naděje - Application Server Inprise. Tento balík sestávající z mnoha komponent představuje kompletní řešení, které zrychluje a zjednodušuje vývoj, integraci, šíření a správu distribuovaných podnikových aplikací. Nasazení aplikačního serveru od Inprise znamená pro firmy elegantní řešení při tvorbě rozsáhlých celopodnikových aplikací, na něž jsou kladeny ty nejvyšší nároky co se týká spolehlivosti a výkonu.



Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku