Hlavní navigace

AVG MailGate

1. 9. 2007

Sdílet

GRISOFT uvedl na trh nový produkt pro malé a střední firmy AVG MailGate. Pracuje na platformě Linux a v kombinaci s dod...


GRISOFT uvedl na trh nový produkt pro malé a střední firmy AVG MailGate. Pracuje na platformě Linux a v kombinaci s dodávaným hardwarem má za úkol centrálně chránit příchozí poštu před viry, červy, trojskými koni i nevyžádanou poštou. Administrace probíhá přes webové rozhraní. Výhradním distributorem je společnost 100MEGA, která toto řešení nabízí ve svém portfoliu počítačů a serverů HAL3000. Licence na 24 měsíců pro 200 poštovních účtů a jeden server zahrnuje aktualizace a bezplatnou dodávku nových verzí produktu.
On-Demand Protection

Společnost Symantec ohlásila aplikaci Symantec On-Demand Protection for Outlook Web Access 3.0, která má za úkol zajistit bezpečný přístup k poštovním schránkám, kalendářům a souborům Outlooku a jejich správu prostřednictvím webu. Umožňuje vytvořit virtuální pracovní plochu, která šifruje data a po skončení relace po sobě „uklidí“, aby se snížilo riziko úniku informací neúmyslným ponecháním dat v mezipaměti a dočasných souborech. Kontrola integrity hostitele zaručuje, že neprověřené počítače, které se připojují k podnikovým sítím, budou mít přiměřenou ochranu a nainstalovaný bezpečnostní software.

Norton Smartphone Security

Symantec uvolnil veřejnou betaverzi nové generace aplikací pro zabezpečení mobilních zařízení pracujících s operačním systémem Windows Mobile 5.0 PocketPC a Windows Mobile 5.0 Smartphone. Obsahuje antivirovou ochranu, AntiSpam pro SMS, oboustranný firewall, šifrování obsažených dat, ochranu osobních údajů a kódování přístupu. Stáhnout si jí můžete na adrese: http://www.symantec.com/home_homeoffice/beta/overview.jsp?pvid=nssp1beta.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku